Skip to content
faq2
Чести въпроси
faq
Чести въпроси

Безопасност

Основните предимства на производителността на нашите интелигентни повърхностни продукти допринасят и отразяват нашата основна ценност на отговорността към околната среда. С цел намаляване на нуждата от сурови химикали и честота на поддръжка, те подкрепят нашата оценка на жизнения цикъл от начало до край (LCA).

LCA е международно признатият стандарт, чрез който се оценява и оценява цялостното въздействие върху околната среда. Следователно, цялото планиране и вземане на решения се определят и ръководят от приоритетите за минимизиране на потреблението на енергия, емисиите и въздействието върху здравето и екосистемите.

Също толкова приоритетен е нашият ангажимент за безопасност на продуктите с нано покрития, които използваме. Вместо задължение за спазване на стандартите, ние имаме за цел да надхвърлим стандартите и да го правим, когато е възможно, в интерес на постигането на възможно най-високите стандарти за безопасност.

Препаратът е преминал взискателен дерматологичен тест и резултатът е „Отличен“. Дори при продължителен контакт не дразни кожата.

често задавани въпроси