Skip to content
clients
Отзиви от клиенти
clients2
Отзиви от клиенти

Компаниите, които се довериха на дълготрайната защита виждат ползите от обработката с препарата. Ето някои от тях:

 

Klient-kolibra

Обработката на офиса ни от NanoSafe даде изключителен резултат. Сега екипа ни идва в офиса със спокойствие и може да се концентрира в работата си.

Колибра България
Финтех компания
KLIENTI-varna-airport-logo

Надяваме се обработката с нанотехнологичния препарат да върне пътниците и да спомогне да превъзмогнат страховете си докато са на нашите летища

Фрапорт
Летище Варна
Klienti-mu-logo

Информацията за дълготрайността и качествата на дезинфекциращия препарат бяха напълно изчерпателни и обективни. Благодарим за предоставеното решение за дълготрайна дезинфекция.

Медицински универитет София
Факултет по дентална медицина
Klienti-albena_logo

Повърхностите запазват вида си без да има следи от третиране. Информацията за качествата и дълготрайността на препарата беше обективна и потвърдена при мониторинговите лабораторни изпитвания за хигиенен контрол в обектите.

Албена
Курортен комплекс
Klienti-Speedy-

Нашата дейност е работа на първа линия с различни клиенти и след третирането нямаме никакви проблеми с наличието на микроорганизми като бактерии и вируси, осигурявайки по този начин максимално добра среда за работа на нашите служители и клиенти.

Спийди
Куриерска компания
Klienti-dezinfekciozna-stancia-logo-burgas

Бяха обработени автобусите на градския транспорт, детски градини и площадки, училища, административни и културни обекти. Получаваме много добри отзиви от клиенти и колеги за предоставеното решение за дълготрайна дезинфекция.

Дезинфекциозна станция
Община Бургас