Skip to content
_elementor-coronavirus-5133179_1280
Услуги
Намалете разходите, времето и грижите с нашето решение
_elementor_coronavirus-5371365_1280
Услуги
Защитите хората и местата, които цените с Nano Safe и Liquid Guard.

Трудно е да се преосмисли начинът, по който редовно почистваме и хигиенизираме повърхностите, но в NanoSafe знаем, че всяка иновация прави ежедневието ни по-добро и винаги търсим начини да предлагаме най-доброто за нашите клиенти.

Сега е възможно да се нанесе повърхностно покритие, което остава активно 24 часа, 7 дни в седмицата, 12 месеца в годината и се самопочиства: между почистванията, когато традиционните дезинфектанти отдавна са спрели да работят!

Нашето решение

Ние предлагаме дълготрайна антимикробна защита с покритие от Liquid Guard, което гарантира максимална хигиена!

Liquid Guard е иновативен препарат, който запазва и задържа стойността на всеки предмет, който имате. Ние поставяме невидима бариера срещу заплахите и защитаваме най-ценните активи – здравето и благополучието ви.

Приложението е широко и услугите на NanoSafe се адаптират спрямо специфичните изисквания на всеки наш клиент.

Нашето решение гарантира антимикробни свойства за период до 1 година. Нанесеният защитен слой намалява до 99,99% бактерии, гъбички, плесен и дори вируси. Ефективността е тествана и доказана от независими лаборатории.

В нашите услуги по трайна дезинфекция в NanoSafe използваме Liquid Guard – препаратът е тестван за ефективност срещу коронавирус SARS-CoV-2 (COVID-19) & TGEV, има сертификат за тест Influenza A 1 и много други!

Решението за дезинфекция, което ви предлагаме е напълно без мирис, осигурява високоефективно почистване на повърхността и последваща дългосрочна защита срещу много видове бактерии и вируси.

Обработката, която правим улеснява почистването и отстраняването на варовик, сажди, мазнини, прах и др. в санитарни помещения като тоалетни и бани.

Ние сме готови да обработим както частни домове и помещения, така и
обществени пространства (пощенски станции, офиси, училища), обществен
транспорт, услуги за настаняване, фитнес, хранене, индустриални фабрики и
други съоръжения, където е необходимо да се премахнат бактерии, вируси и
други микроорганизми.

Злоупотребата с антибактериални средства е направила редица от тях неефективни, хиляди вируси и инфекции бързо се разпространяват чрез ръчен контакт върху често използвано оборудване и повърхности всеки ден. Нашето решение предотвратява злоупотребата с антимикробни средства, като същевременно активно намалява опасността от инфекция!

В NanoSafe използваме изключителни препарати, те са с иновативна пробивна технология, която разрушава микробите.

Ние използваме препарата Liquid Guard – това е покритие, което осигурява дълготрайно антимикробно действие, „пълно убиване“ върху всички твърди повърхности.

Това нано покритие е идеално в общите „опасни зони“, където бактериите процъфтяват и инфекциите се разпространяват.

Антимикробното ни покритие предпазва вашите клиенти, служители и посетители от множество заболявания: Influenza грип A, SARS-CoV-2 (коронавирус Ковид19), TGEV коронавирус, MRSA, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Klebsiella pneumoniae, Escherichia coli, Salmonella choleraesuis, Aspergillus ntero, Pseudccuscusnas Enterococcuscusmonas Enteroco.

Важно е да се предпазите от тези бактерии. С нашето решение можете да направите това в редица случаи, включително обработка на:

  • Всички повърхности с много докосване като повърхности с точки на контакт от вида на машини с терминали за въвеждане (напр. клавиатури), бутони (напр. асансьори на сгради), както и в местата за хранене, развлечение и други.
  • Врати, седалки и дръжки с различни предназначения – от врати на помещения до такива за автобуси, влакове и друг обществен транспорт, седалки в транспорта, зали за чакане и подобни
  • Домове, които са населени с по-възрастни хора и рискът от заразяване за тях е по-висок отколкото при младите организми
  • Офиси, цехове, фабрики, магазини и места за отдих – дори уреди и екипировка за спорт, пазарски колички и друго оборудване
  • Санитарно оборудване в заведения, офиси, места за настаняване
  • Повърхности в медицински и ветеринарни кабинети
  • Оборудване и повърхности в детските ясли и центрове за почасово гледане на деца

Ние имаме решение за всичко – от места, където дезинфекцията и хигиената са от критично значение до такива, където дезинфекцията и антибактериалната защита са препоръчителни. Нашите почистващи решения изцяло премахват бактериите от всички повърхности!

СПЕСТЕТЕ СРЕДСТВА

С нашето антимикробно покритие вие спестявате по няколко часа всеки ден отделени за задължителното дезинфекциране на помещенията и площите.

Нашата услуга роботи за вас всеки ден в продължение на 365 дни в годината!

След като третираме посочените от вас повърхности и зони, те вече могат да се хигиенизират само с влажна кърпа с вода. Не е нужно да инвестирате повече в скъпи препарати за дезинфекция, нито да прекъсвате процеса на работа и клиентско обслужване.

С NanoSafe С традиционна дезинфекция
Периодичност Еднократно третиране Между 1 и 4 пъти дневно ИЛИ дори на всеки час!
Повторно третиране След 365 дни От един час до максимум един ден след предишното третиране
Необходимо ли е да затваряте бизнеса си докато повърхностите се третират? Не, в повечето случаи Да, в повечето случаи
Нужно ли е да затваряте бизнеса си докато се хигиенизира след третирането Не, защото е достатъчно да се ползва само навлажнена с вода кърпа за почистване Да, за да се гарантира безопасността на служители и клиенти от ползваните препарати
На година вие Спестявате минимум 25 лв*на ден за дезинфекция, препарати и услуги по това Всеки ден за по няколко часа губите времето на служителите и вниманието на клиентите си докато фирмата ви трябва да се дезинфекцира

* Според протоколите на Националния център за заразни и паразитни болести за всеки обект се определят критичните точки, които подлежат на дезинфекция. Критични точки са „всички повърхности, свързани с голям трафик на хора, както и често докосваните повърхности (подове в училища, детски заведения и клубове, молове, бизнес сгради, перони на метростанции; подове в коли на градски транспорт, бюра, чинове, дръжки на врати, прозорци; ключове за осветление, бутони на асансьори, банкомати; парапети; фитнес уреди; гишета за обслужване на пътници, клиенти; стационарни телефони и апарати, сензорни екрани, тоалетни чинии, мивки, кранове и много други често докосвани с ръцете повърхности, в зависимост от спецификата на всеки обект/работно място.)“.

Според действащите наредби в България критичните точки подлежат на ежедневна дезинфекция, а при наличие на потвърдени случаи на COVID-19 в населеното място честотата на дезинфекционните мероприятия трябва да се увеличи, като в зависимост от обектите тя може да варира от 4 пъти на ден до дезинфекция на всеки час или след всеки курс (например при транспортните средства).

За да получите специална оферта за вашите нужди, свържете се с нас!

Какво обработваме

Решението, което ползваме е Liquid Guard. То не е агресивно и не уврежда материалите. Може да се използва на всякакви повърхности като:

 

КЪДЕ СМЕ ПОЛЕЗНИ

Офиси и работни помещения

Третираме с грижа работни площи, столове, бюра, техника с която боравят много хора като общи принтери, скенери и подобни

Магазини и големи търговски площи

От входните врати, през зоните за пазаруване до съблекалните, ние можем да третираме всичко, за да гарантираме спокойствие за клиенти, посетители и персонала ви

Хотели, места за настаняване

Ще обработим внимателно всяко кътче: от общите части, рецепция, лоби, асансьори до стаите и сервизните помещения

Банки и салони за обслужване

Ще се погрижим за местата за сядане, техника като банкомати, машини за обслужване, бутони, дисплеи за избор с докосване и всички други предмети в постоянен контакт с хора

Пощенски и куриерски офиси, складове

Ще обработим всички повърхности, които се използват за приемане, обработване, съхранение или предаване на пратки, включително и електрониката

Места за хранене и техните помещения

Ще дезинфекцираме салоните за хранене, плотовете за обслужване, столове, маси, сервизни помещения, дори складовете и санитарните възли

Фитнес центрове и зали за отдих

Можем да третираме подови повърхности, уреди за спорт, вкл. топки, тежести, лежанки, постелки, изработени или с покрития от текстил, винил, метал или други материали

Транспортни средства

Експерти сме при дезенфекция на купето или различните технически елементи на транспортни средства, като вентилационни или климатични системи – в служебни и лични автомобили, таксита, микробуси, автобуси

Болници

Имаме трайно приложение за медицински повърхности и оборудване, които нямат пряк контакт с лигавиците (проучванията относно употребата в организма все още не са завършени)

Технологии

Полагаме защита на смартфони, таблети и друга техника - от абразия, микро драскотини върху стъклени или пластмасови дисплеи, LED, LCD или AMOLED, без ограничение на функции за докосване или използваемост

Санитарна хигиена

Ние защитаваме срещу инфекции върху пластмаси, неръждаема стомана или лакирани повърхности в обществени тоалетни, хотели, обществен транспорт и хранително-вкусовата промишленост.

Вентилационни системи

Можем да обработим някои или всички елементи на климатични и вентилационни системи, както в жилищни, така и в обществени места

Домакинско приложение

Ще се погрижим за лесното почистване и хигиенно третиране в домакинството като керамика за баня, капаци на тоалетни, санитарни повърхности и прибори за баня (т.е. кранове, душове и маркучи за тях и др.)

Авиоиндустрията

Любопитен факт е, че Liquid Guard, препаратът с който работим, се използва дори в авиоиндустрията

Стъпки

Ние се стремим да направим всичко лесно и удобно за нашите клиенти.

Доверете ни се, за да нямате напрежение по отношение на сигурността от бактерии или вируси!

 

Свързвате се с нас

Ние ще ви зададем някои допълнителни въпроси за мястото, което трябва да се обработи и ще ви дадем оферта в най-кратки срокове. При необходимост ние правим оглед на място, за да преценим по-добре какво е необходимо.

СТЪПКА 1

Избор на ден и час и третиране на повърхностите

Избираме ден и час удобен за вас и бизнеса ви и в уреченото време наш екип идва с всичко необходимо. Ако третираме малки повърхности, не е нужно вашите клиенти и служители да напускат помещенията. Ако са големи – заедно с вас решаваме как е най-добре да се подходи за всеки индивидуален случай. Това важи и за случай, в които се третират транспортни средства, асансьори и други. Подхождаме индивидуално към всеки наш клиент спрямо нуждите на бизнеса му.

СТЪПКА 2

След като сме третирали повърхностите

Ако се е наложило вашите служители или посетители да напуснат помещенията, всички могат веднага да се върнат на работа. Антибактериалното действие на покритието, което полагаме започва да действа след 6 часа от обработката.

СТЪПКА 3

Документ за третиране

Ние ви даваме протокол за извършената дейност, в който се описват всички помещения, повърхности, техника или други, където сме работили. Този документ се приема от Регионалните здравни инспекции в България, защото продуктите, с които работим са одобрени от Министерството на здравеопазването.

СТЪПКА 4

Плащане

Вие плащате едва след като сме третирали избраните от вас места с нашето решение!

СТЪПКА 5

ПРИЛОЖЕНИЕ

Ние внимателно прилагаме покритието след като сме обсъдили с вас всички важни за вас аспекти.

Повърхността се почиства
и полимеризира
Модифицираният силициев диоксид осигурява безопасна и постоянна антимикробна функция.
Създава се немигриращ
антимикробен стъклен слой
1 фаза
2 фаза

Чрез образуване на ултра тънък слой стъкло, LIQUID GUARD предпазва, наред с други неща, срещу микро драскотини. При механична абразия защитният слой се изтрива преди повредата на основата.

И още! Уникална функция гарантира, че всички абразивни контактни материали се плъзгат по обработената повърхност и оставят по-малко следи.

  • Нашето решение с LIQUID GUARD® е подходящо за всички водоустойчиви повърхности.
  • Ние никога няма да третираме повърхност без да се консултираме с нашите клиенти за техните опасения за безопасността!
  • За сертифициране и използване в сектори за контакт с храни трябва се спазва националното законодателство.

Ние имаме решение за всичко – от места, където дезинфекцията и хигиената са от критично значение до такива, където дезинфекцията и антибактериалната защита са препоръчителни. Нашите почистващи решения изцяло премахват бактериите от всички повърхности!